Producator roman de incaltaminte din PVC si din EVA; Producator incaltaminte de protectie: cizme apa noroi, cizme electroizolante si de pescar. Distribuitor si importantor de incaltaminte

Despre Babol Exim

  In aproape 21 ani de activitate societatea noastra s-a dezvoltat atat pe partea  de productie de incaltaminte (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC) cat si pe partea de  distributiei , avand in acest moment o retea de distribuitori care acopera toate zonele tarii.

Pe langa articolele produse de noi (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC ) , comercializam si articole importate din Turcia ( papuci, sandale, cizme, saboti medicinali GEZER SI ZILEY) si din China (gama variata de incaltaminte sport si papuci de casa)

Din anul 1997 pana in prezent am investit constant In calitatea produselor nostre, achizitionand utilaje de ultima generate din Italia, urmand ca in anul 2003 sa aducem in Romania primele utilaje Ottogalli ( cea mai prestigioasa companie producatoare de masini de injectie)

In  luna mai 2005 am inceput colaborarea cu doua dintre cele mai mari retele de hypermarketuri din Romania , Cora si Carrefour , iar la inceputul  anului 2011 ni s -au alaturat  si cei din reteaua Kaufland .

In anul 2007 , continuand procesul de dezvoltare , compania noastra a inceput si productia de incaltaminte din EVA , achizitionand utilaje performante din China.

De-alungul anilor am diversificat in mod constant gama de produse , avand astazi, peste 40 de modele (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC , cizme de pescar si combinezoane) atat din PVC, cat si din EVA.